Глад за полицаи в Пиринско. 14 вакантни длъжности обяви МВР

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Вътрешният министър Валентин Радев издаде заповед за провеждането на конкурс за 14 полицейски служители в Пиринско. Изискването към всички кандидати, които искат да заемат вакантните младши изпълнителски длъжности, е да преминат задължителна първоначална професионална подготовка.

Най-много са свободните позиции в полицейските служби в Гоце Делчев и Сандански, където има по пет вакантни длъжности. Три са свободните места в РУ-Разлог, едно – в РУ-Банско.

Желаещите да бъдат назначени на държавна служба в системата на МВР е необходимо да са физически дееспособни лица, тъй като ще държат изпит по физическа подготовка. Не бива да са на възраст над 40 години, нужно е да са завършили минимум средно образование. Бъдещите полицаи трябва да отговарят и на минималните изисквания за психологична пригодност. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини