Започва санирането на панелните сгради в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Реализацията на санирането на жилищните сгради в град Сандански по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради навлиза в своята същинска фаза.

Кметът на община Сандански – Кирил Котев, подписа договорите за инженеринг с избраните изпълнители по програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради в ж.к „Спартак“, ул. „Солидарност“, ул. „Асен Златаров“ – кв. Крайречен, ул. „Марица“, ул. „Петър Берон“.

След приключването на строителните дейности гражданите ще могат да се възползват от резултатите на програмата, по-добро качество на живот, повишена степен на опазване на околната среда и преди всичко – по ниска консумация на енергия за отопление (през зимата) и охлаждане (през лятото), а от там, в дългосрочен план, спестени средства от домакинствата.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини