В Благоевград организират благотворителна акция за бедни семейства

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

За поредна година Общинския съвет по наркотични вещества Благоевград и Православният информационен център на Неврокопска света митрополия стартират благотворителна кампания. Инициативата „Приятели, наши връстници гладуват. Нека спрем това“ е за събиране на пакетирани хранителни продукти за бедни семейства от Благоевград. Всяка година събраната храна се предоставя в навечерието на коледните и новогодишните празници на повече от 100 семейства от града.

Хранителните продукти трябва да са в срок на годност съответно – олио, ориз, леща, боб, брашно, макаронени изделия, захар, консерви, бисквити, вафли и други. Всеки може да се включи, като донесе закупените продукти в сградата на община Благоевград – в стая 516, или в Православния център. Срокът за събиране на храните е 18 декември. 

Всяка година стотици хора показват съпричастност към нуждаещите се семейства в Благоевград и участват в благотворителната кампания. Събират се близо 2 тона храни. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини