БСП и ДПС се договориха за вот на недоверие на правителството

БСП и ДПС се договориха за вот на недоверие на правителството

Процедурата по вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов ще започне веднага след окончателното приемане на т.нар. малки бюджети (на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) и на държавното обществено осигуряване (ДОО) и на републиканския бюджет за догодина.

Това съобщиха пред медиите представители на преговорните екипи на БСП и ДПС, които днес се срещнаха в парламента, предава БТА.

За да падне правителството са нужни гласовете на 121 от общо 240 депутати. Заедно - БСП, ДПС и евентуално "Воля", биха събрали 116 гласа (80 - БСП, 25 - ДПС и "Воля"-11).

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини