Банско чества с изложба 10 години членство на България в ЕС

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Банско организира форум, посветен на 10-годишнината от членството на България в Европейския съюз. Събитието ще бъде на 8 ноември. Началото е в 16,00 часа с тематична разходка в Рилския метох, обновен по проект „Банско – кръстопът на цивилизциите”. Там ще бъде представена и фотоизложба под надслов „Това е Банско”. Проявата ще продължи в 17,00 часа в Посетителския информационен център в курортния град. Там областният управител на Благоевград – Бисер Михайлов, ще направи презентация „10 години България в Европейския съюз”. Присъстващите ще видят и мултимедийно представяне на развитието на общината през последните десет години.

Ще се проведе и дискусия на тема „Европейският съюз – възможости и предизвикателства”. Финалът на събитието ще дойде с демонстрация на банска традиционна кухня, гостите ще опитат от вкусните местни гозби и деликатеси, подредени в кулинарна изложба. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини