Симитли прави втора промишлена зона заради ръст на инвестициите

Снимка: Pirinsko.com
Снимка: Pirinsko.com

Втора промишлена зона ще изграждат в Симитли. Кметът Апостол Апостолов поиска от Министерството на отбраната военните погреби край града и вече има предварителен договор за прехвърлянето на собствеността на имота.

„Бившето военно поделение отдавна е наше и там е запълнен капацитетът. Много фирми развиват дейност там. В същото време интересът на бизнеса към града не секва. Той се засилва заради бъдещото изграждане на автомагистрала „Струма”. Доста фирми са направили инвестиционни предложения, които са входирани в общината", коментира градоначалникът на Симитли.

Имотът е с площ от 170-180 декара и ще даде възможност на десетки инвеститори да правят бизнес в Симитли. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини