БСП-Благоевград с гневно писмо срещу уволнението на Георги Юруков

БСП-Благоевград с гневно писмо срещу уволнението на Георги Юруков

Областният съвет на БСП в Благоевград прие декларация, в която категорично и остро възрази срещу "откровеното политическо и с нищо необосновано и неоправдано уволнение на Георги Юруков".

В своята декларация социалистите от Пиринско осъждат "поредното уволнение на безспорно доказан специалист, което е и доказателство, че при управленията на ГЕРБ все повече професионализмът остава без значение, а от значение е единствено принадлежността към управляващата партия". Георги Юруков бе уволнен от длъжността главен секретар на Национален осигурителен институт на 05.10. 2017 година.

„Заявяваме своя протест, но и своята решимост да бъдем гласът на тези, които са оставени без глас и силата на тези, които са без сили. Противопоставяме се и занапред на подобни безпринципни действия  на управляващите, а на гражданите да предложим справедлива, убедителна и силна алтернатива”, категоричен бе Областният съвет на БСП Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини