Каратисти демонстрираха сила и адреналин на турнир в Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

85 участници от 8 клуба взеха участие в XIII Международен турнир по карате в Разлог. Състезанието е под егидата на празника на града. В надпреварата се включиха отбори от България и Македония, които се състезаваха в 3 дисциплини - ката, комите имакивара.

Участниците в турнира бяха разпределени в 6 възрастови групи и в различни категории. Те бяха оценявани от съдии от световно ниво, като главен рефер на турнира бе Митко Димитров-съдия от Световната карате федерация. На първо място се класираха домакините от клуб „Асикс“, град Разлог. Втори е карате-клуб „Тигър“ от Македония, трети останаха състезателите на „Странджа“.

Победителите бяха наградени от зам.-кмета на Община Разлог Иван Гюров който пожела на всички участници да бъдат все така мотивирани, подготвени и устремени към върховете на спорта.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини