Платформата ''Кмете, виж'' заработи в Сандански

Платформата ''Кмете, виж'' заработи в Сандански

Нов, лесен и модерен начин за връзка с община Сандански при възникване на проблем се въвежда от днес.

Иновативната платформа „Кмете, виж!“ ще дава възможност за подаване на сигнали от всякакво естество през уеб адреса – www.kmetevij.com, който вече е ситуиран в официалната страница на община Сандански и дава възможност за директен достъп или чрез сваляне на мобилното приложение – „Кмете, виж!“.

При подаване на сигнал чрез платформата информацията се изпраща до сървър, който в зависимост от няколко критерий и ключови думи, автоматично класифицира проблема и го насочва към общинска администрация. Сигналът се завежда автоматично в документооборотната система. Потребителят, подал сигнала предоставя контакти, чрез които ще получава информация за статуса на проблема.

Новото мобилно приложение позволява по всяко време, включително и със снимка, да се сигнализира за проблем, без да е необходимо да се посещава общинска администрация или да се търси точния телефон на съответната дирекция или отдел.

Обратната връзка улеснява гражданите на община Сандански и скъсява разстоянието гражданин – община, което е ключово за  добрата работа на общинските администрации и доверието към тях.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини