Савеклиева: Делян Добрев е човек с висок морал, заставаме зад него

Савеклиева: Делян Добрев е човек с висок морал, заставаме зад него

Делян Добрев е човек с висок морал, подаването на оставка е акт, който доказва това. Ние от ГЕРБ в Благоевградска област категорично се противопоставяме на опитите на БСП с манипулации, интриги, активни мероприятия да очернят колегата ни, затова призоваваме цетралното ръководство на партията да не приема оставката на Делян. Това каза на нарочна пресконференция днес областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че Добрев е доказан експерт и професионалист , политик достоен за уважение, затова колегите й от цялата област, 14-те общински ръководства на партията и симпатизанти са заявили пълната си подкрепа и застават зад него.

„Само така, заедно и единни, можем да дадем отпор на практиката на „другарите” от БСП с лъжи и клевети да елиминират достойните. Убедени сме, че Делян ще докаже истината в съда, а ние от ГЕРБ в Благоевградска област ще го подкрепим в неговата битка”, каза още Савеклиева.

Тя призовава кметът на Хасково Добри Беливанов да постъпи честно и да подаде оставка след като политическата подкрепа за него е изчерпана.

Кметът на областния град на Благоевградска област д-р Атанас Камбитов също заяви подкрепа за Делян Добрев. „Деляне, оставката е достойна постъпка. Приемам я, но ако е поискана от хората, които са ти гласували доверие. В случая не е така. Не се поддавай на манипулации! Приятел си ми от много години и се гордея с това! Има още много какво да дадеш!”, бяха думите на д-р Камбитов.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини