Георги Кадиев: Държавата и ъндърграундът все повече се сливат

Георги Кадиев: Държавата и ъндърграундът все повече се сливат

Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково, каза по bTV лидерът на “Нормална държава” Георги Кадиев. „Имаме „Кумгейт” в Хасково”, коментира той.

„Не може да вкараш шестима от роднините си - какво означава съпругът да бъде председател на комисия по бюджет и финанси, а съпругата да е директор на финансовата комисия. Съпругът контролира съпругата и това са хората, които отговарят за обществените поръчки и са най-ключовите позиции в общината, посочи Кадиев.

Той призова ГЕРБ да изтеглят Делян Добрев. Призова и БСП като опозиция да изтеглят депутата си от Свиленград, който е спечелил поръчки за саниране в Хасково и ги е дал за подизпълнение на фирми на зетя на Делян Добрев.

„Държавата и ъндърграундът все повече се сливат”, коментира още Кадиев. По думите му все повече България става държава на мафията. „Формата на управление все повече става корупция, а не демокрация. Можеш да си купиш съд, съдебно дело”, допълни лидерът на „Нормална България”.

По казуса с „Дунарит” според него държавата нагазва с ботуши в частни правоотношения и се опитва да изземе бизнеса.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини