Сирийка в затвора за второ бягство през границата

Снимка: btvnovinite.bg
Снимка: btvnovinite.bg

Сирийска бежанка влиза за 6 мсеца в затора за повторно нелегално преминаване на държавната ни граница. Подсъдимата У. М. С. сключи споразумение с петричката прокуратура. Тя се призна за виновна че на 25 юли в землището на село Кулата е излязла през границата на страната с Гърция без разрешение на надлежните органи на властта. Деянието е извършено повторно, след като вече е била осъдена за подобно престъпление.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Съдът обаче взе предвид, че настоящето деяние е извършено в изпитателния срок на осъждането от 2016 година. Затова се привежда в изпълнение и наложеното на сирийката наказание „Лишаване от свобода” за срок от 6 месеца.
Изтърпяването на наказанието ще е в затвор или затворническо общежитие от закрит тип.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини