Депутатът Атанас Стоянов катастрофира на път за сватбата на Волен

Депутатът Атанас Стоянов катастрофира на път за сватбата на Волен

Санданският депутат Атанас Стоянов попадна в пътен инцидент на Е-79. Struma.bg съобщава, че моторист се е ударил в депутатския автомобил при комплекс „Монца“ край Благоевград.

Депутатът пътувал със съпругата си, когато внезапно станал инцидента. По първоначална информация Атанас Стоянов няма вина за катастрофата. Въпреки това, той е отведен в полицията, за да бъде разпитан за обстоятелствата около пътния инцидент.

Стоянов и съпругата му пътували за сватбата на Волен Сидеров. Днес лидерът на „Атака“ се венчава за половинката си Деница Гаджева. На сватбеното тържество ще присъства целият политически елит.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини