Двама в битка да ръководят Археологическия музей в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Двама кандидати бяха допуснати за участие в конкурса за директор на Археологическия музей в Сандански, обявен от общината. Комисия, ръководена от зам.-кмета Зорица Органджиева, не пусна Румен Дерменджиев да продължи надпреварата за заемане на въпросната длъжност. Причината за отстраняването му от конкурса е, че представените от него документи не удостоверяват съответствие на кандидата с обявените минимални изисквания за поста.

Битката за директор на Археологическия музей в Сандански ще е между досегашния ръководител Владимир Петков и уредника на Исторически музей-Мелник – Антон Ковачев. Те трябва да защитят своите концепции за дейността и развитието на институцията на 5 октомври.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини