Богдан Боцев уважи празника на учители и ученици в Гоце Делчев

Богдан Боцев уважи празника на учители и ученици в Гоце Делчев

Народният представител от „БСП за България“ присъства на откриването на новата учебна година в родния си град Гоце Делчев. След като изпрати в първия учебен ден двамата си сина, той участва в тържеството във Второ ОУ „Гоце Делчев“, където поздрави учителите, учениците и родителите и им пожела добра и успешна учебна година.

Той призна, че винаги е чувствал 15 септември като един от най-празничните дни. Усмихнатите лицанадецата и учителите, развълнуваните и горди родители, надеждите, които всеки възлага, очакванията, амбициите – всичко това е един букет от емоции и преживявания, които правят 15 септември един уникален и незабравим ден, смята народният представител.

„Знам, че днешния ден е най-вълнуващ за първокласниците, които с такъв интерес и нетърпение прекрачват прага на училището. На тях бих искал да кажа, че тези мигове са безценни, защото в училището ще научат толкова много неща от своите учители, ще си създадат приятели за цял живот сред съучениците, ще донесат толкова много радост и емоции на своите родители и близки!“, каза Богдан Боцев в своето приветствие. 

Научителите той пожела да не ги напуска тази всеотдайност и амбиция, с която се грижат и възпитават децата. На учениците отправи пожеланието да бъдат любознателни и амбициозни, за да се превърнат в достойни български граждани и добре образовани професионалисти.

„Щастлив съм, че толкова умни, талантливи и амбициозни млади хора, всяка година прекрачват прага на учебните заведения в нашата община и всеки един от тях след това намира своята успешна реализация“, категоричен бе Богдан Боцев. Той изрази голямото си задоволство от чудесната учебна база в Гоце Делчев, с която малко общини в страната могат да се похвалят.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини