Строят училища за плувци и готвачи в Мосомище

Строят училища за плувци и готвачи в Мосомище

Две училища - за плувци, и за готвачи, ще бъдат изградени в село Мосомище. Инвестиционното намерение вече е внесено за съгласуване в Басейнова дирекция и РИОСВ-Благоевград.

То е на Вера Герова от Гоце Делчев, която иска да направи инвестицията в местността Топлицата край гоцеделчевското село.

Предмет на инвестиционното предложение иeизграждане на училище за плувци и училище за готвачи. Предвижда се изграждане на два броя сгради-учебни заведения, всяко с площ 250 кв. м., в които ще има помещения за обучение, тоалетни, бани, сервизни помещения. Отделно ще бъде изграден и плувен басейн с размери 50 на 20 метра. 

Всяко едно от училищата ще приема по 25 ученика. 

Това е второ инвестиционно намерение на бизнес дамата от Гоце Делчев. Наскоро тя заяви амбициозен проект за изграждане на модерно млекопреработвателно предприятие с капацитет за преработка на 10 000 литра мляко дневно. Мандрата ще бъде посторена в село Борово.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини