Условна присъда за сводник на 15-годишна проститутка

Снимка: Vesti.bg
Снимка: Vesti.bg

Условна присъда получи мъж, склонявал към проституция 15-годишно момиче.

Със споразумение между Районна прокуратура – Благоевград и защитата на обвиняемия Георги Илиев е определено наказание от две години „лишаване от свобода“, чието изпълнение е отложено за срок от три години и шест месеца, и глоба в размер на 10 000 лева.

Илиев се е признал за виновен за това, че през март 2014 г. в Перник набрал и превел през границата на страната в Гърция петнадесетгодишно момиче, с цел използване за развратни действия в Солун. В продължение на месеци пострадалата била държана в принудително подчинение, подлагана на побой и склонявана към проституция.

Одобреното от съда споразумение има последици на влязла в сила присъда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини