Пребиха жестоко свидетел по делото срещу Ценко Чоков

Ценко Чоков
Ценко Чоков

Свидетел по делото в спецсъда срещу кмета на врачанското с. Галиче Ценко Чоков е бил пребит жестоко тази сутрин.

Емил Марков е с пукнат череп, счупена ръка и други травми, съобщава „Конкурент". С опасност за живота той е транспортиран в плевенската болница след побоя.

Близките на пребития мъж разказват, че гардовете от частната охранителна фирма на Цецо Тинчев, която пази имотите на Чокови в Галиче, от месец тормозели Марков и го заплашвали да оттегли показанията си по делото за организираната престъпна група и да не се явява пред съд.

Мъжът обаче отказал и най-напред му отмъстили, като подпалили преди дни селскостопанската му постройка, в която изгорели стотици бали сено за отглежданите от него животни. Когато и това не стреснало свидетеля, охранителите решили да действат по-грубо. Пред очите на куп свидетели охранителят Пламен Динев пребил с бухалка Марков.

По-късно побойникът бил задържан от полицията при опит да напусне селото. По случая е заведено и досъдебно производство в РУ на МВР в Бяла Слатина. Делото срещу Чоков е на 7 септември.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини