Шофьор навлезе в насрещното, удари три автомобила край Гоце Делчев

Шофьор навлезе в насрещното, удари три автомобила край Гоце Делчев

Млад шофьор от Гоце Делчев предизвика верижна катастрофа и рани мъж и жена от гърменското село Огняново.

Инцидентът е станал вчера около 14.50 часа на пътя между селата Господинци и Баничан, община Гоце Делчев. 24-годишен водач на лек автомобил "Форд Фокус" изгубил контрол над управлението и на десен завой навлязъл в насрещната лента. Там се блъснал последователно в товарен автомобил „Форд Транзит“ с 47-годишен водач от с.Огняново, след това в товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“ с 49-годишен водач от София, а накрая връхлетял и в лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишен водач от Румъния.

При верижния сблъсък са пострадали виновникът за катастрофата, както и жена на 46 години 52-годишен мъж, и двамата от Огняново, пътуващи в товарния автомобил „Форд Транзит“. Тримата са без опасност за живота и след медицински преглед са освободени за домашно лечение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини