Почина щангистът Величко Чолаков-Железният

Величко Чолаков
Величко Чолаков

Завинаги от този свят си отиде големият щангист на България Величко Чолаков, известен с прозвището си Железният. Той е починал около 10:30 ч., след като му прилошало, съобщава Дарик.

Трагичната новина бе потвърдена от Центъра за спешна медицинска помощ в Смолян. Сигналът при тях е получен около 10:20 ч., като се съобщавало за здравословни проблеми. След около четири минути екипът бил там, но за съжаление Чолаков издъхнал.

Предполага се, че е получил емболия, но причините за смъртта ще бъдат установени окончателно след аутопсия. Чолаков е имал проблеми със сърцето, за което се е лекувал.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини