Полицията глоби Боби Ваклинов като "шумоизточник" в Слънчев бряг

Снимка: OFF News.bg
Снимка: OFF News.bg

Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов беше санкциониран от полицията в Несебър за вдигане на шум. Това става ясно от съобщение във Фейсбук профила на Ваклинов, който трябваше да представи новата си песен "Сомнамбул" в нашумелия покрай акиите на вицепремиера Валери Симеонов клуб Oxygen. 

В профила си в социалната мрежа Ваклинов написа:

КУРИОЗНО, НО ФАКТ!
ЗА ЧУЖДА ТЕХНИКА - ПОЛУЧИХ АКТ.
РИМА СЛЕД РИМА, ТАКТ СЛЕД ТАКТ,
ПУШКАТА ГРЪМНА...СЛЕД АНТРАКТ...

Вчера бях на участие в клуб "Оксижен", Слънчев бряг, където представих и новата си песен "Сомнамбул", продуцирана от Mitko Beats. Малко преди да започна, Законът, олицетворен от дузина страшно гледащи полицаи, ми състави акт за административно нарушение. Актът съдържа описание на цялата техника на пулта, описана като моя. Бях посочен като "шумоизточника":))... така и не разбрах защо - дали защото бях потънал в шедьовъра на Шекспир "Много шум за нищо"... винаги го чета преди да изляза на сцената, при това в оригинал...

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини