Ауди изгоря тази нощ в Благоевград

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Лек автомобил "Ауди" А4 изгоря тази нощ в Благоевград. Сигналът за пожара е подаден в 3.40 ч. от ул. "Николай Петрини", съобщава БГНЕС.  Пламнал е автомобил, паркиран пред закусвалня. Живеещите в района чули две експлозии. Екип огнеборци са загасили автомобила, напълно е изгоряла задната му част и купето. Огънят е тръгнал от задната част, което навява мисли за умишлен палеж, но това ще установяват компетентните органи.

Тъй като пожарната се намира само на 100 метра от мястото на инцидента, огнеборците са пристигнали почти веднага след подаването на сигнала. По случая е образувано досъдебно производство, причините за поредния пожар, при който гори лек автомобил в града, са в процес на установяване. /БГНЕС

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини