Млад водач от Дебрен предизвика верижна катастрофа, рани дете

Млад водач от Дебрен предизвика верижна катастрофа, рани дете

18-годишен водач от Дебрен предизвика катастрофа заради неспазена дистанция. Вчера около 16.20 часа на улица "Ген. Ковачев" в Гоце Делчев лек автомобил "Сеат Ибиза", управляван от младеж от Дебрен, не спазил необходимата дистанция и се блъснал в лек автомобил "Опел Астра", движещ се пред него. При удара опелът пък блъснал спрелия пред него лек автомобил "Мерцедес". 

При инцидента, с натъртване по тялото, е пострадало момченце на 1 година от гр.Гоце Делчев, пътуващо в лекия автомобил „Опел Астра“. След извършен медицински преглед, детето е освободено за домашно лечение.

Вчера по същото време е станала още една катастрофа на пътя между Гоце Делчев и с.Добротино. Лек автомобил „Мерцедес“ с 36-годишен водач от с.Дебрен, на десен завой навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в движещ се по нея лек автомобил „БМВ“ с 40-годишен водач от София.

При инцидента, с контузия на врата, е пострадал водачът на лекия автомобил „БМВ“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини