Кметът Ревански ударно променя облика на община Белица

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Кметът на Белица продължава ударно да работи за подобряване на градската среда в планинската община. През последните няколко месеца в градчето бяха асфалтирани основни пътни артерии и улици - нещо, което не се бе случвало повече от 40 години. Усилията на кметската администрация са насочени към облагородяване на зелените площи, създаване на детски площадки, изграждане на спортни съоръжения, подобряване на инфраструктурата на градския стадион.

Днес сградата, разположена в центъра на китното градче, засия след извършения ремонт и центърът на Белица започна да придобива европейски вид.

”Амбицията ми като кмет на община Белица е да създадем необходимите условия и да превърнем Белица в по-добро място за живеене, така че младите хора да останат тук и да се развиват в среда с по-добри възможности. Щастлив съм от постигнатото до сега  и това ми дава стимул, сили, амбиция и енергия за работа, насочена към пълна промяна на облика на общината ни. Не се заблуждавам, че ще срещаме и трудности, но когато работим екипно, когато следваме последователните си  политики, заложени в програмата за развитие на община Белица, съм сигурен, че ще ги преодоляваме. Пред нас стоят много предизвикателства и ни предстои сериозна работа, за да надградим постигнатото през изминалите една година и шест месеца от управлението ми. Разбира се, разчитаме най-вече на европейските оперативни програми и няма да спрем да кандидатстваме по всяка една от тях. Залагам също и на инициативата и плодотворното партньорство между обществения и частния сектор, които създават богатството на общността ни", коментира кметът Радослав Ревански.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Adelin Kralev
    Bravo
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини