Елизабет II без корона произнесе тронната си реч

снимка : Mirror
снимка : Mirror

Британската кралица Елизабет II произнесе тронната си реч без си сложи короната за първи път от 43 години, съобщи Mirror.

Както пояснява агенцията, обичайно тронната реч и церемонията по откриването на парламента – това е мащабно мероприятие с «кралски мантии, златни карети и разбира се тежката златна корона».

Но този път всичко премина в много по-опростена обстановка. Сред причините, които веднага преминават през главата на човек за този сценарий са горещото време, възрастта на Елизабет II и разбира се тъжното настроение в страната след неотдавнашните трагични събития. В края на краищата обаче всичко е било планирано по-рано от самата кралица.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини