Лондон е блокиран заради нападения тази нощ, има жертви

Снимка: OFF News.bg
Снимка: OFF News.bg

Полицията в Лондон блокира Лондон бридж заради нападения тази нощ. Съобщава се за 6 жертви и за най-малко 30 ранени, както и за трима убити нападатели.

При единия инцидент микробус се врязъл в пешеходци на Лондон бридж. Съобщава се за жертви. По информация на Ройтерс свидетел съобщил, че е видял превозното средство да навлиза в пешеходната зона на моста и е видял поне трима убити. По непотвърдена информация хората са били ранени с нож. 

Районът беше отцепен. На мястото са изпратени въоръжени полицейски служители. 

BBC съобщава, че най-малко един човек е загинал вследствие на инцидента. CNN съобщава за три отделни инцидента. По информация на телевизията малко след 10 часа местно време е станал инцидентът с вана. При втория е имало стрелба в ресторант в града. За този инцидент засега не се съобщават подробности. 

Има информация и за това, че е евакуирана жп гара. За момента не е ясно каква е причината.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини