Деца поемат управлението в Симитли на 1 юни

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Децата на Симитли ще празнуват най-веселия ден - 1-ви юни, с благоевградски театрали от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев”. Актьорите ще забавляват малчуганите с игри, викторини, сценки и много хумор. И тази година Община Симитли  е подготвила пъстра програма за Международния ден на детето.

По традиция в града децата поемат управлението на 1-ви юни. Новият екип ще поеме ключа от общинската администрация в 09,00 часа в празничния ден и ще бъде в кметството до края на работния ден. След официалното представяне на детския парламент, в 09:30 часа на площад „Септември” ще настане същинското детско царство. Точно в 10,00 часа деца ще рецитират едновременно стихотворението на Иван Вазов - „Аз съм българче”. През целия ден площадът ще бъде арена на игрите и забавленията, на усмивките и прекрасното настроение на хлапетата от всички детски градини в община Симитли. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини