200 000 лв. за ремонт на лекоатлетическата писта в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Община Сандански дава старт на ремонтните дейности и реконструкция на лекоатлетическата писта на градския стадион.

По проекта ще бъде изградена нова основа на пистата, която е по стандарт на Международната федерация по лека атлетика /IAAF/  и нова съвременна система за отводняване.

Проектът, финансиран от Министерството на младежта и спорта, е на стойност 200 000 лв. без ДДС, а срокът за приключване на етап първи – 40 дни. Изпълнителят на проекта е местна фирма.

Реконструкцията и осъвременяването на пистата е от изключителна важност, тъй като покривайки всички изисквания на IAAF е предпоставка за качествена спортна подготовка и развитието на спортни лагери и спортисти от цялата страна и чужбина.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини