И бивш футболист на ЦСКА се самоуби

Стефан Лулчев, снимка: фейсук/Клуб Z
Стефан Лулчев, снимка: фейсук/Клуб Z

Втори бивш от български гранд се самоуби в рамките на по-малко от седмица. Този път това е Стефан Лулчев, играл някога в ЦСКА. Тъжната новина съобщава сайтът Клуб Z.

Само преди няколко дни в дома си в Чехия се обеси бившият защитник на "Левски" Давид Бистрон. Причините бяха семейни и финансови проблеми.

При Стефан Лулчев става дума за самобийство без видими причини, казаха колеги.

Лулчев е на 46 г. Той е юноша на "Локомотив" (Пловдив), с който печели третото място в българското първенство. По-късно преминава в ЦСКА, където постига най-големия си успех - печели и шампионата, и Купата на България през 1997 г. Дори във финала за Купата вкарва за 1:0 срещу Левски в мача, завършил 3:1 за "червените".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини