Софиянец с Jaguar от 1968 г. грабна купата на ретропарад в Благоевград

Снимки: ИлинденПрес
Снимки: ИлинденПрес

Софиянец с Jaguar от 1968 година грабна купата на днешния парад на ретро автомобили, който събра на площад "Македония" в Благоевград няколко поколения почитатели на уникалните превозни средства.

Стоян Петрунов впечатли жури и публика не само с красивия и поддържан като любима жена Jaguar, но и с още два ретро автомобила - Бентли от 1954 година и също толкова старо Волво.

Днес в центъра на Благоевград пристигнаха над 50 уникални возила от цялата страна. Площад „Македония“ се превърна в сцена, на която бяха изложени различни марки автомобили и мотори. Уникалните превозни средства зарадваха всички с естетически вид, висок клас и разнообразие. В парада бяха включени коли и мотори от цяла България, които събраха стотици любители на ретро возилата в областния център. Жителите и гостите на Благоевград от различни поколения имаха възможност да разгледат отблизо, да се снимат и да седнат в уникалните коли и мотоциклети. Инициативата бе организирана от автомобилен и мотоциклетен ретро клуб „Пирин“ с подкрепата на Община Благоевград.

По-късно изложението на ретро автомобили и мотоциклети се пренесе в Симитли и Банско. 

ОЩЕ СНИМКИ ВЪВ ФОТО НОВИНИ

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини