Пастрок преби 3-годишно дете до смърт във Видинско

Снимка: News.bg
Снимка: News.bg

3-годишно момиченце е намерено убито във видинското село Слана бара.  Полицията вече е задържала заподозрян за престъплението - 30-годишен мъж от Белоградчик, уточниха от видинската полиция. Мъжът е криминално проявен и осъждан. Той е живеел на съпружески начала с майката на детето в селото, съобщава NOVA.

Сигналът в полицията бил получен в неделя в 11:30 ч.  Медиците, дошли на място, констатирали смъртта на детето, посочва агенция "Фокус". Трупът е транспортиран във видинската болница. Заключението на съдебния лекар след аутопсията потвърждава насилствена смърт.

Според първоначалните данни, съобщени от полицията, 30-годишният мъж нанесъл удари на детето с ръце, крака и метална тръба в стая на обитаваната от тях постройка в селскостопанския двор в Слана бара.  Работата на разследващите продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини