Христо Шопов и още куп театрални звезди гостуват в Гоце Делчев

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Няколко театрални постановки ще гостуват на сцената в Гоце Делчев през настоящия месец май - месецът на театралните постановки. Три театъра от София и Благоевград ще се представят пред гоцеделчевската публика и ще зарадват с играта си любителите на Мелпомена.  

Зрителите ще видят на 11 май 2017 г. /четвъртък/ комедията „Любовна нощ“ с участието на Искра Радева, Антон Радичев, Теодор Елмазов, Иван Танев, Зоя Шопова, Стефан Стефанов и Цвятко Ценов. Постановката е на театър „Искри и сезони“ и билети за нея се продават на касата в Дома на културата. Няколко дни след това, на 15 май, в Гоце Делчев ще гостува със своя постановка Драматичен театър „Никола Вапцаров“-Благоевград. Театралният месец ще приключи на 31 май, когато в града ще гостува обичаният актьор Христо Шопов с постановка от своето национално турне.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини