Лазерно шоу и група „Фондацията” на сцената в Петрич тази вечер

Снимка: zrock.bg
Снимка: zrock.bg

За първи път в Петрич за празника на града ще има уникално лазерно шоу и 3D лазерен спектакъл „Сътворението на света”.

В концерта под надслов „Петрич – моят град” тази вечер от 20.00 часа излизат местни състави и изпълнители. На сцената на градския площад петричани ще приветстват и група „Фондацията” с  най добрите БГ рок хитове за всички времена. Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Дони и Венко Поромански с незабравимите хитове на „Щурците”, БТР ФСБ , Георги Минчев и Дони.

Програмата за празника на Петрич продължава и на 6 –ти май от 11.00 часа. В концерта под надслов „Гергьовден е…”на градския площад ще се включат ТС „Гергьовче”, Ансамбъл „Пролет”, ФФ „Хелаклея” и Ансамбъл „Тримери”от гр. Струмица. Специално за петричани на сцената ще излезе също  Володя Стоянов и група „Щуро маке”.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини