Малки пианисти от Благоевград с награди от престижен конкурс

Снимка: Читалище-Благоевград
Снимка: Читалище-Благоевград

От участието си в Международния конкурс за пианисти-непрофесионалисти VIVAPIANO децата от Дeтската школа на народно читалище ”Никола Вапцаров-1866” се завърнаха с нови награди.

На проведения в дните 21-23 април 2017 престижен конкурс в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” -София малките пианисти се представиха повече от успешно и спечелиха следните награди в различните възрастови групи: златен медал за Симона Кротева, сребърни за Лидия Драготинова, Надежда Ангелова, Йоана Трендафилова с преподавател Иванка Коляшева и бронзови за Ася Анакиева и Жасмин Миткова с преподавател Илиана Георгиева.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини