Двама водачи пострадаха при челен сблъсък в Гоце Делчев

Снимка: БГ НЕС, архив
Снимка: БГ НЕС, архив

Двама водачи пострадаха при челен сблъсък в Гоце Делчев.

На 18 април около 09:30 часа в района на кръстовище в местността „Свинарника“ е станало ПТП, при което лек автомобил „Рено Клио“ със 71-годишен водач не спира на пътен знак Б2, навлиза в кръстовището и се блъска в лек автомобил „Опел Астра“ с 35-годишен водач, който се е движил по път с предимство. 

В резултат на инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Рено“, който е с разкъсно-контузна рана на главата и шофьорът на лекия автомобил „Опел“, който е с охлузни рани в областта на лицето и дясната ръка. След извършен медицински преглед пострадалите са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта им са отрицателни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини