Дете от Смолево се качи на мотор, рани себе си и 13-годишен спътник

Снимка илюстративна, БТВ
Снимка илюстративна, БТВ

Две деца пострадаха при катастрофа с мотор в Якорудско. Пътният инцидент е станал в понеделник към 19.15 часа по пътя между селата Бел камен и Смолево.

14-годишен неправоспособен моторист управлявал мотоциклет „Хонда“, нерегистриран по надлежния ред. Тийнейджърът загубил контрол над машината на десен завой, тя поднесла, паднала и навлязла в лентата за насрещно движение, където се ударила странично в лек автомобил „Фолксваген Голф“. Невръстният моторист и 13-годишният му спътник, който се возел зад него, се отървали само с охлузвания и леки травми. Няма опасност за живота на момчетата, които са от село Смолево. Кметове на населени места, които са далеч от общинските центрове, настояват за полицейско присъствие, за да се ограничи карането на мотори от неправоспособни, малолетни и непълнолетни лица.

65-годишен мотирист пък се преби на улица “Даме Груев“ в Благоевград в понеделник, тъй като се движел с несъобразена с пътните условия скорост. Пострадалият е със спукана кост на лява предмишница. Транспортиран е за прегледи в Спешно-приемно отделение на благоевградската болница. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини