Димитър Бакалов с благотворителен базар за бивш футболист на ОФК "Пирин"

Димитър Бакалов, снимка: ИлинденПрес
Димитър Бакалов, снимка: ИлинденПрес

Собственикът на закусвални в Благоевград Димитър Бакалов организира благотворителен базар за набиране на средства за спешното лечение на Васил Мадолев. Младият мъж е бивш футболист на ОФК „Пирин”, учил е в Професионалната гизназия по строителтво, архитектура и геодезия „Васил Левски” в областния център. Той се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек, което е скъпоструваща операция и за целта семейството му, негови близки, приятели и познати стартираха кампания за набиране на средства, тъй като сумата е непосилна за родителите му.

„Базарът ще е на Велики четвъртък, 13 април. Нека в този ден бъдем съпричастни към нуждата на този млад и талантлив мъж и му помогнем за успешното лечение, за да живее нормално и да сбъдва мечтите си. Майка му е дългогодишна служителка във фирмата ми. Няма нищо по-нормално да помогна с каквото мога”, коментира бизнесменът Димитър Бакалов.

Базарът ще бъде разположен пред закусвалнята му в центъра на града. Ще се продават най-различни закуски, но нито една от стоките няма има цена. Всеки ще остави толкова пари колкото реши.

Преди дни възпитаници на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски” в Благоевград също организираха благотворителен базар за Васил Мадолев. ОФК „Пирин” също набира средства по време на своите мачове. На последната сесия общинските съветници отпуснаха 5000 лева за лечението на младежа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини