Нашенци откриват сезона на Бяло море още този месец

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Нашенци откриват сезона на Бяло море още този месец. В края на април ще поемат първите автобуси с мераклии да събират тен на плажовете на Аспровалта и Неа Врасна.

Вече вървят и резервациите за кратки ваканции в Гърция през май и юни. Туроператори от Благоевград признават, че базите им вече са почти пълни.

Първият наплив се очаква за великденските празници, когато хиляди нашенци ще изберат южната ни съседка за почивка. Пакетите от четири нощувки се предлагат само за 65-70 лева на човек. От първи юни нощувките са пет, а цената в Аспровалта и Неа Врасна е 90 лева, в Ставрос – 95 лева.

От 1 юли цената скача на 145 лева за 5 нощувки на човек, а в Ставрос – на 160 лева. Най-скъпо е през август – тогава цената за 5 нощувки на човек е от 175 до 230 лева в зависимост от категорията на хотела и екстрите, които предлага.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини