Започна мащабен ремонт на детската градина в село Дамяница

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Дългоочакваният ремонт на Детска градина „Зорница“ в едно от големите села в община Сандански – с. Дамяница, започна. Кметът на община Сандански Кирил Котев заедно с част от своя екип, кметът на с. Дамяница, директорът на детската градина Райна Цветкова и изпълнителят на строителните дейности направиха оглед на детското заведение и уточниха всички подробности за успешното и в срок приключване на ремонта.

Ремонтът по покривните конструкции на градината вече започна, след което всички врати и прозорци ще се заменят с нови. Водоснабдителната и канализационната системи ще бъдат подобрени. За нуждите на детското заведение ще се поставят слънчеви колектори и LED осветление. С всички тези мерки ще се намалят загубите на енергия и децата ще се обучават в слънчеви и добре отоплени и изолирани помещения.

Кметът Кирил Котев получи гаранция от изпълнителя „Монолит-21-Андонов и Захов“ ООД, че до големия християнски празник Богородица, когато е и местният събор, детската градина ще бъде готова, за да посрещне на 1 септември в обновени и красиви помещения своите обитатели.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини