Валери Симеонов с нов хит: БСП, ГЕРБ и Патриотите с общ кабинет

Валери Симеонов, снимка: Novini.bg
Валери Симеонов, снимка: Novini.bg

Валери Симеонов днес роди нов политически хит, след като призова ГЕРБ и БСП да съставят общ кабинет с Патриотите.

"Обръщам се към ръководствата на двете най-големи партии, които в най-голяма степен спечелиха доверието на избирателите – ГЕРБ и БСП, за съставянето на едно широко правителство с тяхно и наше участие, така че да отговорим на хората. Най-сетне да се спре с това лично противоборство, с тази приличаща на сблъсък на футболни агитки надпревара между двете партии". Това каза за  „Фокус“ лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

„Готови сме да заемем своето място в една такава коалиция. Дали ще бъде коалиция, или програмен кабинет, смятаме, че трябва да се сложи точка на противопоставянето. Използвам случая да се обърна към Бойко Борисов и Корнелия Нинова за провеждането на спешни срещи и формирането на едно такова правителство, което ще бъде подкрепено с огромно мнозинство от над 200 човека“, заяви лидерът на НФСБ.

Според него това е напълно възможно, просто трябва да бъде игнорирано и преодоляно егото на отделните лидери. „Аз моето съм готов да го преглътна. Нямам и кой знае какво его“, коментира Валери Симеонов, който приза, че се гордее с това, че дърпа "нагла бабичка" по думите му, българска изселничка на ГКПП-Капитан Андреево, дошла да гласува у нас. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини