Хладнокръвна стюардеса помага при приземяването на германски самолет

Хладнокръвна стюардеса помага при приземяването на германски самолет

Стюардесата на германската авиокомпания TuiFly по време на полет е заменила  втория  пилот, на който внезапно е станало лошо, и е помогнала да се приземи самолета,съобщи Neue Presse.

Инцидентът е станал на самолет Boeing 737-800 през октомври миналата година. Въпреки това за произшествието стана известно днес на 28-и март, при приключването на разследването.

По време на полета във въздушното пространство на Франция, втория пилот внезапно е почувствал световъртеж заради ниско кръвно налягане и е бил принуден да се премести от управлението на самолета. Стюардесата, която е била в кабината е заменила пилота и е помогнала успешно на главния пилот да приземят въздухоплавателния съд.  

По думи на Ян Хилрихс, който е представител на немската авиокомпания, екипажа в дадената ситуация е действал безупречно.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини