Благоевградската актриса Албена Чобанова грабна награда ИКАР

Благоевградската актриса Албена Чобанова грабна награда ИКАР


Актрисата Албена Чобанова от благоевградския театър получи награда ИКАР 2017 за водеща женска роля в Деня на театъра. Призът е за ролята на Малама във "Вампир" по Антон Страшимиров.

„Вампир” е част от репертоара на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ от 2016 година с режисьор Маргарита Мачева, която имаше номинация в категорията ДЕБЮТ за режисурата на пловдивското представление "Майка" от Максим Горки (Драматичен театър "Н. О. Масалитинов" - Пловдив).
 
Празничният спектакъл беше под купола на цирк "Балкански". Тази година отличията са посветени на 95 години от създаването на Съюза на артистите в България (САБ) и 120 години българско цирково изкуство. Визията на церемонията за "Икари"-те и Софийския театрален салон, на който се представят номинираните спектакли, е свързана с 95-ия рожден ден на актрисата Стоянка Мутафова.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини