Президентът Радев скастри политици дни преди вота

Румен Радев
Румен Радев

До изборите остават броени дни. Отделни партии и политици се опитват да изострят дебата, с надеждата да си заработят по-висок изборен резултат. Призовавам всички участници в кампанията към отговорен тон и поведение. Това заявява държавният глава Румен Радев в съобщение на официалната си страница в социална мрежа „Фейсбук“.

„Напомням, че тези, които най-показно и гръмогласно настояват за радикални действия от страна на президента и служебното правителство, са автори на днешното изборно законодателство. България е правова държава и изборите ще се проведат според правилата, които самите те са изработили и гласували“, коментира още президентът.

„Призовавам българските граждани да упражнят свободно правото си на глас. Българските институции активно работят за пресичането на всякакви опити за изборни злоупотреби“, увери държавният глава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини