Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ лично инспектира как вървят ремонтите в град Белица

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ лично инспектира как вървят ремонтите в град Белица

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ посети град Белица днес, за да види как се развива населеното място. Лидерът на партията лично инспектира как вървят ремонтните дейности на централните улици в града. Той остана доволен от качеството на работа от страна на фирмата.

„Радвам се, че с избора на млад човек за кандидат за кмет на община Белица в лицето на амбициозния, знаещ и можещ Радослав Ревански партията ни намери верния път за развитието на общината. Със своята енергия кметът ще успее да реализира програмата си за управление и развитие на Белица”, заяви лидерът на ДПС – Мустафа Карадайъ.

Градоначалникът увери, че за него просперитетът на града и всички населени места в общината е най-важно и нищо няма да може да го спре да работи за превръщането на региона в по-добро място за живеене.

„Искам хората в края на мандата ми да са спокойни и доволни от начина си на живот, да имат работа. Заобикалящата ги среда да ги радва, а не да ги потиска. Това ще е знак за успешен мой мандат”, каза 31-годишният общински управник.

Кандидат-депутатите на ДПС и Централният предизборен лъч на партията проведоха предизборна среща с жителите на общината.

Само за 2016 г. тук са завършени десетки обекти и е даден старт на други проекти в  община Белица. Сред по-важните са подменената водопроводна мрежа в с. Бабяк и изграждащата се  пречиствателна станция за питейни води. Изградена е открита спортна площадка и място за отдих в с. Дагоново. Направени са два парка в град Белица и е озеленена централната част на града. Извършена е частична подмяна на водопровода в селата Кузьово, Златарица, Орцево. Изградена е нова улица в центъра на с. Краище. Подменено е осветлението в с. Орцево.

Вдигната е подпорна стена между селата Лютово и Бабяк. Направено е мини футболно игрище в с.Дагоново. Изградени са стадион и мост в с. Краище. Направени са и четири еко пътеки. Тази година вървят ремонти на улици, канализации, водопроводи и стадиони.  

Още новини