Учредители на Клуб по мотокрос застават зад Александър Манолев

Учредители на Клуб по мотокрос застават зад Александър Манолев

В Сандански ще се създаде Клуб по мотокрос. Това става ясно от публикувана информация в социалните мрежи. Повече от 30 човека, които се събраха да направят първото каране след зимните месеци, положиха подписите си за учредяването му. Сред тях бе и кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ в област Благоевград Александър Манолев, който получи и подкрепа от любителите на екстремния спорт.

Вече са проведени разговори и с кмета на община Сандански Кирил Котев за отреждането на терен, на който да се изгради писта по мотокрос. Той се е ангажирал да проучи възможностите, след официалното учредяване на клуба. „Много важно е една такава писта да отговаря и на условията да се провеждат официални състезания. Тогава ще се стимулира не само спортът, но и туризмът, защото ще могат да се приемат кръгове от шампионата и състезания с международно участие, които да събират по-голяма публика“, коментира Александър Манолев, който от години се занимава любителски с мотокрос.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Кристина
    Успех, г-н Манолев! Във вас е надеждата за целия ни регион!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини