Гурбетчия катастрофира с мотор в Долно Осеново

Снимка илюстративна, БТВ
Снимка илюстративна, БТВ

Гурбетчия катастрофира с новия си мотор в симитлийското село Долно Осеново. След като си дошъл от Англия за първия рожден ден на по-малкото си дете, 31-годишният Емил Джанов решил да изпробва новия си мотоциклет „Хонда”.

Водачът обаче загубил контрол над возилото в местността  Старо Осеново между Долно Осеново и Горно Осеново. Сигнал за инцидента, който станал на черен път, е подаден на телефон 112 към 16:15 часа. Установено е, че неправоспособният моторист е карал мотор без регистрационни табели, но загубил управление и паднал на пътя. Водачът на мотоциклета е транспортиран с линейка в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Настанен е за лечение в отделението по реанимация на болницата, има опасност за живота му. „Тежко е състоянието му, има сериозна травма на главата, както и вътрешни кръвоизливи. Дойде си за радостен повод, а стана тази беля. Дано се оправи”, кама кметът на Долно Осеново – Бисер Сегменов. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини