Делчев: Ще разбием картелите, ограбващи земеделските производители

Делчев: Ще разбием картелите, ограбващи земеделските производители

Всяка година земеделските производители биват принуждавани да продават на ниски цени, особено когато става въпрос за големи количества наведнъж, както е при тютюта. "Реформаторски блок - Глас народен" ще разбием тези картели, които ограбяат земеделските произвидители и подбиват цените и вместо производителят да печели, големите пари отиват при прекупвачите.

Това коментира с търговци и производители на пазара в Якоруда Димитър Делчев, водач на листата на "Реформаторски блок - Глас народен" за Благоевградска област. 

Според думите му когато БСП и ДПС са на власт европейски фондове винаги биват спирани, а сега дори не изчакаха да дойдат официално на власт и служебното правителство само започна да спира пари. Делчев даде пример с решението за спиране приема на документи за биоземеделие и агроекология, което ще лиши много от производителите в региона да получат средства и дори може да доведе до фалити. 

По-късно Димитър Делчев се срещна с жители на Белица. Той призова жителите на Якоруда и Белица да не гласуват според наложените стереотипи, а да се запознаят внимателно с програмите на всички партии. ДПС е силно в региона, но вие имате право на истинско представителство, а не човек, който за 2 години съм видял 2 пъти в парламента. Такъв човек няма да работи за гражданите, а за себе, добави той. 

Няма да спра да обикалям този регион. Тук не е бастион на ДПС, реформатори има навсякъде, коментира Делчев. 
 

*Предизборна публикация съгласно Изборния кодекс

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини