Доналд Тръмп покани Орбан във Вашингтон

Доналд Тръмп покани Орбан във Вашингтон

Премиер-министърът на Унгария Виктор Орбан заяви, че миграцията се явява «троянски кон» на тероризма, а сегашното отслабване на потока от мигранти  е само с временен характер, предаде  Associated Press.

«Миграцията е «троянски кон»на тероризма. Хората , които идват към нас , не искат да живеят в съответствие с нашата култура и обичаи », — заяви Орбан.

Също така той отбеляза ,че проблема с миграцията ще остане докато , причините за нейното създаване не бъдат решени на местото от където започва емиграцията. Също така ,трябва да бъдат  признати потенциалните рискове от нея в Европа.

Орбан, е един от привържениците на политиката на президента Доналд Тръмп. Той също така има намерението да построи ограда на южната граница на Унгари, за да възпрепятства потока на мигранти. Орбан каза , че мигрантите , много от които са мюсюлмани , представляват  опасност за  християнската идентичност и култура на Европа.

По-рано се съобщи ,че Тръмп е поканил премиера на Унгария във  Вашингтон на визита.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини