Банско чака гости от цял свят за конкурса „Little Miss & Mister Galaxy”

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Банско очаква гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy” 2017. 

За седми път от 14 до 20 март градчето ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy” 2017. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и разбира се от България.  

Деца от цял свят, с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско, ще огласят тесните старинни улички на града с жизнерадостния си смях.

Програмата на участниците е изпъстрена с интересни събития -  вечер на нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път ще докоснат снега. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международното звездно жури, част от голямото семейство на „Little Miss & Mister Galaxy”.

Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 18 март 2017 г. от 17:30 ч.  в залата на читалище „Никола Вапцаров“.

Финалният гала спектакъл „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 ще  се проведе на 17 март от 17:30 часа на сцената на НЧ „Никола Вапцаров“. В програмата ще вземат участие и  самодейни състави от Банско. Уникален спектакъл, създаден с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт ще зарадва жителите му с чистотата  на детските емоции и красотата на усмивките. 

По традиция Международният форум се провежда с подкрепата на  Община Банско, под патронажа на кмета – Георги Икономов. Организатор и лицензиант е Интерсаунд, с президент Ирина Папазова, която е и председател на международното жури.

Входът и за двете събития е свободен. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини