Взеха имунитета на Марин Льо Пен

Взеха имунитета на Марин Льо Пен

Европарламентът  гласува отпадането на имунитета на лидера на френския «Национален фронт» Марин Льо Пен, предаде Reuters.

Съобщава се ,че в хода на пленарно заседание Европарламентът прие това решение с болшинство от гласовете на парламентаристите.

Причината за това решение стана скандал около публикация на Льо Пен в нейния Туитър на фотографии, на екзекуции от Ислямска Държава през декември 2015 г., включително и обезглавяването на американския журналист Джеймс Фоли.  

Според запознати, това само ще помогне на Льо Пен да превземе по-лесно Елисейският дворец (на френски: Palais de l'Élysée - Палѐ дьо л'Елизѐ).  Както знаем този дворец е официалната резиденция на президента на Френската република.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини